Rahaa Netistä Nopeasti

Miksi kannattaa hakea rahaa netistä?
Jos päätät hakea rahaa netistä, on hyvä tietää, että kaikki lainaaminen on hyvin säännelty. Kaikki Internetin kautta otettavat lainat ovat laillisia lainoja, vaikka lainamäärät, kulut, takaisinmaksusummat, ikärajat, laina-ajat ja vuosikorot eroavat toisistaan. Tässä tarkastelussa olemme ottaneet mukaan myös lainantarjoajat, joiden vuosikorko on tällä hetkellä alle keskiarvon, mutta me tiedämme, että koroilla on taipumus nousta ja laskea.

On helppoa hakea rahaa netistä
Kun haet rahaa netistä, se on helppo ja yksinkertainen tapa hankkia rahaa nopeasti eikä sinun tarvitse selittää kenellekään virkailijalle, mihin rahaa tarvitset. Sinun on kuitenkin hyvä tietää ennen kun painat nappia hae lainaa, että jotkut pikavippien myöntäjistä ovat pelkästään jälleenmyyjät. He välittävät tietosi eteenpäin varsinaisille lainanantajille, ja voit joutua puheluiden ja tarjousten tulvaan. Kun päätät hakea rahaa netistä, valitse lainanantaja, joka tarjoaa lainat itse. Tarkista myös korot ja hinnat, vertaile lainojen kustannuksia, jotta saisit käyttöösi mahdollisimman edullisen lainan.

Haluat pidentää takaisinmaksuaikaa

Joskus tapahtuu siten, ettet pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa. Älä ota uutta lainaa vanhan lainan takaisin maksamista varten, voit joutua velkakierteeseen, ja tämä tulee sinulle lopulta todella kalliiksi. Pyydä alkuperäisen lainan takaisinmaksuajan pidentämistä, useimpien lainanantajien kanssa voi sopia uudesta takaisinmaksuajasta.

Joustoa takaisinmaksuajalle
Kun haet rahaa netistä, on tavallisin takaisinmaksuaika 14 päivää. Jotkut lainanantajat tarjoavat myös pidempiä takaisinmaksuaikoja. Vältä suuremman summan lainan ottamista, jos takaisinmaksuaika on pitkä, mutta kunkin osamaksun kustannukset samat kuin pikavipillä. Jos tarvitset pienen määrän käteistä rahaa hätätilanteessa, etsi lainanantaja, joka tarjoaa joustavia ehtoja eikä veloita siitäkään, kun haluat maksa lainan takaisin etuajassa.

Mistä hakea lainaa

Voit saada henkilökohtaisen palvelun ja edullisemman lainan pankista tai rahoitusyrityksestä kuin verkosta. Pankit ja rahoitusyritykset tarjoavat myös lisäpalveluita kuten edullisia kulutusluottoja, lainojen yhdistämistä, lyhennysvapaita. Jos päätät hakea rahaa netistä, vertaile eri lainantarjoajia keskenään. Jokaisen lainanantajan verkkosivuilla pitäisi olla työkaluja, joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Saanko lainaa, jos olen työtön?
Työttömyys ei automaattisesti poissulje lainan saantia. Jos sinulla on sivutuloja, ja pystyt todistamaan ne lainanantajalle, saat lainan. Jotkut lainanantajat hyväksyvät tuloiksi myös työttömyys- ja sosiaaliturvaetuudet. Lisäksi, jos olet yksityisyrittäjä, sinulla on toiminimi tai työskentelet freelancerina, lainahakemus todennäköisesti hyväksytään.

Ole valppaana

Pikavippien antaminen on erittäin säännelty. Juuri tämän takia lainaa tarjoavia yrityksiä tarkistetaan, eikä heidän saamat huomautukset ole harvinaisia. Lainantarjoajat saattavat myös yhdistyä ja yrityksiä ostetaan sekä myydään. Joten, jos otat lainan, tarkista säännöllisesti, maksatko lainaasi takaisin alkuperäiselle lainanantajalle alkuperäisillä ehdoilla. Varmista ehdottomasti, että maksut hoituvat eräpäivinä, sillä monet lainaa tarjoavat yritykset lähettävät jo eräpäivää seuraavana päivänä perintäkirjeen ja ottavat nopeasti yhteyttä perinnän ammattimaiselle perijätaholle.

Vältä joutumista velkakierteeseen
Velkakierre on yksi suurimmista riskeistä kun haet rahaa netistä. Joskus tapahtuu, että lainan ottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin määräajan mennessä, ja hän ottaa uuden lainan vanhan maksamiseksi. Takaisin maksettava summa on aina isompi kuin otettava summa, uudet lainat vain kasvattavat lopullista summaa. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin määräajassa, ota yhteyttä lainan antajaan, yhdessä pystytte löytämään parhaan ratkaisun.

Miten voin hakea rahaa nopeasti netistä?

Yleensä syy, miksi haetaan rahaa netistä, on nopean käteisen saaminen. Kun haet lainaa, lainattavalle summalle lisääntyy aina palvelumaksu. Yleisin palvelumaksu on 15 euroa per lainattava 100 euroa. Joten jos tarvitset 300 euroa, on takaisin maksettava summa 345 euroa. Tämä on yleisin veloitettava palvelumaksu, ja saattaa vaihdella lainanantajan mukaan.

Toisin kuin useimmat muut lainat, jos lainaat rahaa netistä, se maksetaan takaisin kaikki kerralla. Rekisteröityessäsi ja hakiessasi lainaa tiedät jo koko takaisin maksettavan summan. Palvelumaksu toimii tämän lainan korkona, myös lyhytaikaisissa lainoissa. Hinnasto on voimassa aina koko vuoden.

Hakeminen ja takaisinmaksu riippuvat siitä, haetko lainaa Online-palvelun kautta tai henkilökohtaisesti.

Hakeminen henkilökohtaisesti

Voit hakea rahaa netistä rahoitusyrityksen kautta henkilökohtaisesti. Lainanantaja yleensä vaatii:
1. Palkkakuitin tai muun todistuksen tuloista
2. Vähintään 18 vuoden iän
3. Voimassa olevan henkilötodistuksen
4. Jotkut lainanantajat ovat erittäin tarkkoja tulorajoista

Jos lainantarjoaja päättää myöntää sinulle lainan, allekirjoitat asiakirjan, jossa on lainan summa, palvelumaksu ja takaisin maksettava summa. Esimerkiksi jos olet saanut 300 euron lainan 45 euron palvelumaksulla, maksat allekirjoittamisen jälkeen takaisin 345 euroa.

Hakeminen Online-palvelun kautta

Online-palvelun kautta lainan hakemiseen vaadittavat tiedot ja todistukset ovat melkein samanlaiset kuin rahoitusyrityksen kautta hakiessa. Yleensä vaaditaan:
1. Todistus kuukausittaisista tuloista
2. Henkilötunnus
3. Henkilökohtainen pankkitili
4. Sähköpostiosoite

Kun hakemuksesi on hyväksytty, lainasumma siirretään annetulle pankkitilille yleensä seuraavan arkipäivän mennessä.

Mikä on vuosikorko, jos haet rahaa netistä?

Kun haet rahaa netistä, tiedät, toisin kuin perinteisen lainan kohdalla, kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan. Lainasummalle lisääntyy aina palvelumaksu, mikä on tällä hetkellä yleensä 15 euroa 100:n euron lainalle. Se tekee lainan vuosikoroksi 391. Niinpä vaikka nämä rahaa netistä -lainat ovat lyhytaikaisia lainoja (yleensä 14 päivää), ne ovat kuitenkin kalliimpia kuin luottokortit ja muut lainat. Luottokortin keskimääräinen vuosikorko on noin 20%.

Kun lainan vuosikorko on 391, tarkoittaa se sadan euron lainan kohdalla kahden viikon jälkeen 15 euroa. Jos samalla lainalla olisi vuosikorko 20, pitäisi kahden viikon kuluttua maksaa korkoa 0,80 euroa. Pikalaina on erittäin kallis vaihtoehto.

Mitä tarvitset tietää hakiessasi lainaa

Kun harkitset lainaa, ota seuraavat asiat huomioon:

Hae lainaa varsinaiselta lainanantajalta: Varsinainen lainanantaja myöntää ja hallinnoi lainaa itse, toisin kuin välittäjä, joka käyttää tietojasi pelkästään lainanantajan löytämiseksi. Välittäjän kautta otettu laina on yleensä kalliimpaa ja vähemmän turvallinen, usein välittäjä pyrkii myymään sinulle myös seuraavan lainan.

Tarvittavan summan saaminen nopeasti: Yksi tärkeimmistä lainan hakukriteereistä on se, kuinka nopeasti saa rahat käyttöön. Joiltakin lainanantajilta saat tarvittavan summan käyttöösi välittömästi, toiset siirtävät rahat tilillesi seuraavan arkipäivän aikana.

Rahaa netistä ei vaikuta luottotietoihin: Kun haet rahaa netistä, emme tarkistaa luottotietojasi. Emme ilmoita myöskään kenellekään, kuinka paljon olet lainaa hakenut, emmekä siitä, milloin olet maksanut lainan takaisin. Pelkästään silloin, jos meidän pitää ottaa yhteyttä perinnän ammattimaiselle perijätaholle, saattaa tapaus vaikuttaa kielteisesti luottotietoihisi.

Varo tilinylitystä: Jotkut lainanantajat veloittavat sovitun summan eräpäivänä suoraan pankkitililtäsi. Jos sinulla eräpäivänä ei olekaan tarvittavaa summaa tilillä, tili ylittyy, ja sinulle syntyy siitä lisäkustannuksia oman pankin puolelta. Jos tiedät jo etukäteen, ettei sinulla ole riittävästi rahaa pankkitilillä eräpäivänä, ja olet sopinut summan veloitettavaksi suoraan tililtäsi, ota yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman ajoissa eräpäivän siirtämiseksi.

Rahaa netistä vaihtoehtoja

Ennen kuin haet rahaa netistä, suosittelemme erilaisten lainavaihtoehtojen tutkimista. Rahaa netistä haetaan yleensä silloin kun tarvitaan nopeasti käteistä. Joskus kuitenkin haetaan rahaa netistä myös tavallisiin päivittäisiin kuluihin. Korkeiden korkojen vuoksi näiden lainojen liiallinen käyttö voi johtaa velkakierteeseen, erityisesti silloin kun vanhojen lainojen maksamiseen nostetaan uutta lainaa. Tapauksessa, jossa harkitset lainan nostamista säännöllisten laskujen maksamiseen, suosittelemme muiden vaihtoehtojen harkitsemista.

Jos luottotietosi eivät ole kunnossa: Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset hakevat rahaa netistä, on etteivät heidän luottotietonsa ole kunnossa. Niinpä henkilöt, joilla on luottotiedoissa merkintä, joutuvat usein etsimään henkilökohtaiselle lainalle muuta vaihtoehtoa, kuten hakemaan rahaa netistä.

rahaa netistä nopeasti

Osuuspankit: Paikalliset osuuspankit myöntävät lainaa joustavammin kuin suuret pankit. Osuuspankista voit saada myös lyhytaikaisen lainan paljon alhaisemmalla korolla kuin hakemalla rahaa netistä.

Kanssahakijan löytäminen: Saat helpommin lainaa, jos sinulla on kanssahakija, jolla on luottotiedot kunnossa. Silloin voit saada jopa lainan sinulle sopivimmilla määräajoilla ja pienemmillä koroilla. Kuitenkin tapauksessa, jos kanssahakija allekirjoittaa sinun lainahakemuksesi, sinun pitää muistaa, että myös hän on vastuussa lainoistasi. Jos takaisinmaksussa esiintyy ongelmia, myös hänen luottotietosi saattavat kärsiä.

Tarvitset ennakkoa: Palkkasi vaihtelee kuukausittain, tiedät että seuraava palkka tulee olemaan suurempi kuin edellinen, tarvitset jonkin verran lisää selvitäksesi palkkapäivään asti. Tai olet yksityisyrittäjänä, freelancerina, toimit toiminimellä, ja tiedät, että lähetetyt laskut tehdyistä töistä maksetaan tilille lähipäivinä, siihen asti riittää pieni laina.

Älä ota uutta lainaa vanhan lainan takaisin maksamiseksi: Laina on aina tilapäinen ratkaisu, varsinkin pikalainojen tarkoitus ei ole olla pitkäaikaisia lainoja. Jos olet tilanteessa, jossa tarvitset uudestaan rahaa netistä vanhan lainan takaisinmaksua varten, ota yhteyttä lainanantajaan ja tutustu muihin mahdollisuuksiin, jotta et joutuisi velkakierteeseen.

Vältä seuraavia lainavaihtoehtoja

Kun haet rahaa netistä, lainantarjoajia ja lainoja on monia. Kaikki vaihtoehdot eivät ole riskittömiä. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, joita kannattaa varoa.

Lainaa ajoneuvon arvon mukaan: Lainaa ajoneuvoa vastaan voi saada enintään puolet sen arvosta. Luoton kokonaishintaan vaikuttaa lainan korko, joka määräytyy ajoneuvon merkin, mallin, iän sekä hakijan oman iän ja tulojen mukaan. Ajoneuvolla ei voi olla useampaa luottoa samaan aikaan. Jos et maksa lainaa takaisin, lainanantaja voi takavarikoida autosi.

Lainaa ilman luottotietoja: Jotkut rahoitusyritykset saattavat myöntää lainoja, jotka ovat hyvin samanlaisia lainoja kuin hakiessa rahaa netistä, mutta lainan takaisinmaksun kokonaisaika on pidempi ja laina maksetaan takaisin pienemmissä osissa. Lainan vuosikorko saattaa kuitenkin olla aika korkea ja laina on pitkällä aikavälillä erittäin kallista.

Rahaa netistä tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka tarvitsevat nopeasti käteistä odottamattomiin kuluihin ilman että jokin taho tarkistaisi hakijan luottotietoja. On hyvää tietää, että näillä lainoilla on korkeat korot ja nopeasti saapuva eräpäivä. Jos haet rahaa netistä, etkä pysty maksamaan lainaa takasin, se voi johtaa odottamattomiin kuluihin. Vaikka emme suosittelee hakemaan rahaa netistä, olemme löytäneet luotettavia, rehellisiä ja mahdollisimman pienillä koroilla lainantarjoajia, jotta tarpeen tullessa voisit tehdä tietoisen valinnan.