Pikavippi

Limiittilainat pikavippi on luotettava ja nopea. Limiittilainat pikavippi sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin. Voit käyttää Limiittilainat tiliä summassa 20 – 2250€ ilman takaajia tai vakuuksia.

Joustava pikavippi

Säädä itsellesi sopiva laina-aika ja lainasumma

Sinä itse tiedät parhaiten, minkälainen lainan takaisinmaksuaika sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sinulle sopivimman lainasumman ja takaisinmaksuajan lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista. Voit valita maksuaikaa 7-30 päivää. Tässä kuukaudessa tekemäsi ostot maksat takaisin seuraavan kuukauden lopussa.

Limiittilainat pikavippi on joustava ja kätevä

Pikavipin määrä on 20-2250 euroa, takaisinmaksuaika valintasi mukaan 7, 14 tai 30 päivää.
Pikavippi maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti viikonpäivästä riippumatta 07:00-23:00
Luotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen Väestötietorekisterissä olevalle henkilölle.
Lainahakemuksen voi jättää sähköisesti internetissä tai tekstiviestillä.

Pikavippi netistä

Internetistä lainan hakemisen suurin etu on mukavuus. Hakuprosessi on nopea, kätevä ja yksinkertainen. Sinun ei tarvitse sopia tapaamista pankissa. Täytä lainahakemus mukavasti kotoa poistumatta, ja rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi sähköisesti internetissä tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN-koodisi, on pikavipin hakeminen netistä helpompaa. Saat lainapäätöksen välittömästi, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.

Pikavippi 18v heti

pikavippi 18

Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen Väestötietorekisterissä olevalle henkilölle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Rahat tulevat henkilökohtaiselle pankkitilillesi heti ja voit käyttää rahojasi miten haluat. Lainan myöntämiseen 18-vuotiaalle ei ole olemassa erityissäännöksiä vaan pienlainaa haettaessa samat ehdot pätevät. Mutta kaikilla netissä toimivilla yrityksillä ei tosin ole tarjolla lainaa 18 vuotiaalle vaan lainan myöntämisen alaikäraja on monesti vähintään 20 vuotta.

Edullinen ja luotettava

Limiittilainat pikavippi on edullinen ja luotettava vaihtoehto, joka on käytössäsi silloin kun tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi. Täytä hakemus helposti sähköisesti internetissä tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelinliittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja. Lue lainaehtomme

Pikavippi edullisella korolla

Hae pikavippi joustavalla takaisinmaksuajalla

Tutustu edullisiin korkoihimme ja joustavaan takaisinmaksuun. Valitse tilanteeseesi sopiva ja riittävä laina, sekä tarpeeksi pitkä maksuaika. Lainan takaisinmaksu olisi hyvä ajoittaa esimerkiksi palkkapäivällesi. Voit myös maksaa lainan pois ennen eräpäivää ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta lähetetään sinulle automaattisesti postitse, halutessasi voit saada laskun pelkästään sähköpostiisi.

Voit hakea uutta limiittilainaa, kun edellinen limiitti on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä.

Tervetuloa kokeilemaan elämäsi helpointa lainaa!

pikavippi limiittilainat

Pikavipin edut

1. Pikavippi on nopea rahoituslähde taloudellisessa hätätilanteessa. Jos autosi tarvitsee nopeasti korjausta tai saat vastaanottoajan pelkästään yksityislääkärille tai vuokra erääntyy ennen kuin palkkasi tulee tilille – Pikalaina tarjoaa tarvitsemasi rahat melkein välittömästi.
2. Pikavippi ei tarkista luottotietojasi. Jos sinulla on huonot luottotiedot tai sinulle ei edes ole koskaan myönnetty luottoa, se ei vaikuta rahan hakemista Pikalaina-järjestelmän kautta.
3. Pikavippi voi auttaa säästämään rahaa. Lyhytaikainen laina voi auttaa tilanteessa, jossa laskut erääntyvät, muttei tilillesi ole riittävästi rahaa. Maksumuistutukset ja tilin ylitykset tulevat monesti paljon kalliimmaksi kuin lyhytaikainen laina.
4. Pikavippi voi suojella sinua maksuhäiriömerkinnältä. Luotto pitäisi maksaa eräpäivän mennessä tai saatat menettää luottotietosi. Pikalaina auttaa maksamaan luoton tarvitsemana ajankohtana, niin luottotietosi pysyvät kunnossa.
5. Pikavippi antaa sinulle itsenäisyyden. Jos olet nuori ja vasta opit tulojen ja menojen tasapainottamista, saatat yllättäen olla tilanteessa, etteivät tulot riitäkään menojen kattamisessa seuraavaan tilipäivään asti. Pikalaina auttaa sinua vaikeuksiesi yli, eikä sinun tarvitse muuttaa takaisin vanhempiesi luo eikä pyytää heiltä taloudellista apua.

Pieni pikavippi 100 euroa

Lyhytaikaisten lainojen kriitikot puhuvat lainojen korkeista koroista. 100 euron lainalta maksettava 30 euron korko on korkea, jos se lasketaan todellisena vuosikorkona. Silloin kahden viikon pituiselta lainalta tulisi maksaa todellista vuosikorkoa 391%. Tämä on ihan oikeastikin korkea korko, mutta täytyy muistaa, että näiden lainojen tyypillisin takaisinmaksuaika on parin viikon kuluttua. Kun puhutaan, että pikavippi -korko on korkea, on se kuitenkin keskimääräisesti halvempi vaihtoehto kuin laskut maksuhuomautuksista tai ylittyneestä tilistä.

100 euron pikavippi ja 15 euron kustannukset ovat erittäin pieni kuluerä verrattuna esimerkiksi taksin käyttöön kun odotat seuraavaa palkkapäivää korjauttaakseen auton. Luotettava pikavippi -lainanantaja ilmoittaa selvästi kaikki lainaehdot ja -kustannukset, myös lainannostokustannukset ja todelliset vuosikorot. Tämän lisäksi pikavippi -lainanantajia tarkistetaan jatkuvasti, kaikki lainantarjoajat ovat julkisen valvonnan alaisia.

Älä lainaa sukulaisilta tai ystäviltä

Miljoonat ihmiset ympäri maapalloa miettivät tarkasti jokaista kustannusta laskien päiviä seuraavaan palkkaan. He tekevät parhaansa taloutensa eteen, jotta kaikki välttämättömät laskut tulisivat maksetuksi. Mutta jos yllättäen tulee ylimääräisiä kustannuksia vaikkapa lääkelaskuista, lastenrattaista tai lapsen leirikoulusta, yhden kuukauden budjettimenot saattavat ylittyä pahastikin, ja tarvitaan nopeasti lyhytaikaista lainaa.

Jotkut kääntyvät sukulaistensa tai ystäviensä puoleen ja pyytävät rahaa heiltä. Vanhemmat eivät vaati korkoa lainasta, ystävät eivät uskalla pyytää palvelumaksua, mutta jos pyydät enemmän kuin kerran apua sukulaisilta tai ystäviltä, tämä voi johtaa kasvojen menetykseen ja juoruihin sukulaisten kesken tai ystäväpiirissä. Pikavippi -lainanantajat tarjoavat paremman mahdollisuuden. Lainaaminen pikavippi kautta ei johda huonoihin sukulaisuussuhteisiin tai ystävän menettämiseen.

Pikavippi pitkällä maksuajalla?

Pikavippi on lyhytaikainen laina, joka maksetaan takaisin lyhyessä ajassa. Hakiessa lyhytaikaista lainaa henkilö sopii takaisinmaksusta korkeintaan kuukauden kuluttua. Juuri liian nopeasti saapuva takaisinmaksuaika tuottaa joillekin ihmisille vaikeuksia.

Pikavippi tarkoittaa, että saat välittömästi tilillesi käteistä, jotta voisit maksaa välttämättömät kustannukset ennen seuraavaa palkkapäivää. Sinun on kuitenkin hyvää miettiä, kuinka ison lainan pystyt maksamaan takaisin palkkapäivän jälkeen, jottei sama tilanne toistuisi seuraavassa kuussa.

Enemmistöllä ihmisistä on asuntolainaa tai kulutusluottoa. Nämä lainat ja luotot on haettu moneksi vuodeksi, jopa vuosikymmeniksi. Pitkien lainojen vuosikorkoprosentti on yleensä pieni, voit myös hakea lyhennysvapaita kuukausia, lainojen takaisinmaksuaikaa voi lyhentää tai tarvittaessa myös pidentää. Pikavippi ei mahdollista lyhennysvapaata tai takaisinmaksuajan pidentämistä kuukausilla tai vuosilla. Myös vuosikorkoprosentti on paljon korkeampi. Joten miksi hakea pikavippi -lainaa?

Vielä kerran: Pikavippi on laina hyvin lyhyeksi ajaksi. Asuntolainaa tai kulutusluottoa myöntävä pankki ansaitsee tulonsa pitkäaikaisilla lainoilla. Pikavippi -lainanantajalla on hyvin vähän aikaa saada tulonsa lyhyellä aikavälillä.