Kulutusluotto – Limiittilainat.fi

Kulutusluotto on kätevä ja nopea tapa kattaa odottamattomia menoja tai suurempia ostoksia. Limiittilainat kulutusluotto on normaalisti jopa 2250 euron laina pidemmällä laina-ajalla. Kulutusluottoa voit käyttää vaikka matkustamiseen tai opintolainan maksamiseksi.

Kulutusluotto 20-2250€ Odottamattomista Menoista

Kulutusluoton edut:

Kulutusluotto antaa mahdollisuuden selviytyä odottamattomista ja suurista menoista.
Lainasumman valitset itse – minimisumma 20 euroa, maksimisumma 2250 euroa.
Lainan hakemiseksi sinun ei tarvitse olla etukäteen Limiittilainat asiakas.
Lainahakemuksen voit lähettää suoraan kotoa.
Lainan saat tilillesi nopeasti, yleensä muutamassa tunnissa.

Luotto Odottamattomista Menoista:

Oletko ostamassa uutta autoa tai kesämökkiä? Unelmoitko matkasta tai kodin remontoimisesta? Hajosiko pesukone tai kaipaako olohuoneesi uutta sohvaa? Aktiasta saat erilaisia kulutusluottoja, kertaluottoja tai jatkuvia luottoja.

Limiittilainat kulutusluoton ehdot:

Vähintään 18-vuotias Suomen väestötietorekisterissä oleva henkilö.
Osoite ja puhelinnumero lainan vahvistamiseksi.
Laina-aika 7-30 päivää, riippuen lainasummasta.

Limiittilainat kulutusluotto on joustava

Säädä itsellesi sopiva laina-aika ja lainasumma

Sinä itse tiedät parhaiten, minkä suuruinen laina-aika sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita sopivimman laina-ajan ja lainasumman lainalaskurin esittämistä vaihtoehdoista.

Tyypillistä kulutusluotoille

Kulutusluotot auttavat arjen yllättävissä tilanteissa tai väliaikaisissa menoerissä. Pesukoneen hajoaminen tai äkilliset auton korjauskulut voivat vaatia kulutusluoton kaltaista rahoitusta.
Kulutusluottoa ottaessa kannattaa aina tarkistaa kulutusluoton todellinen korko ja takaisinmaksuaika. Jos tarvitset rahaa suurempaan menoerään, kannattaa kysellä tarjousta useammalta taholta, sillä kulutusluoton ehdot saattavat vaihdella huomattavasti rahoitusyhtiöittäin.

Luotto kuluttamista varten

Jokainen tietysti toivoisi olevansa miljonääri, mutta valitettavasti kovinkaan monen maapallon asukaan kohdalla se toive ei ole toteutunut. Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee rahaa, se on varma juttu. Yleensä yritämme hoitaa raha-asiamme niin, että jotain on tallella pahan päivän varallekin, mutta aina se ei mene niin. Paha päivä voi tulla eteen koska vain, ja useimmiten juuri silloin, kun sitä vähiten toivoisi. Kun tili näyttää miinusta, kulutusluoton ottaminen voi olla varteenotettava idea. Yllättävä hammaslääkärikäynti, talvikenkien hankkiminen ensimmäisiin paukkupakkasiin tai vaikka uuden auton ostaminen. Tällaisissa tilanteissa kannattaa harkita kulutusluottoa. Mutta mikä oikein on kulutusluotto, mistä sellaisen saa ja kuka sellaista voi hakea? Me olemme keränneet tähän tietoa kulutusluotoista, ja näiden tietojen avulla pääset jo hyvään vauhtiin ensimmäistä kulutusluottoa etsiessäsi!

Älä odota kunnes on liian myöhäistä! Kokeile Limiittilainat kulutusluotto.

Lue Lisää: Wikipediassa

kulutusluotto limiittilainat

Kulutusluotto heti tilille

Limiittilainat on sinua varten, kun tarvitset kulutusluottoa ja rahat pitäisi saada tilillesi heti. Limiittilainan uudet kulutusluotot 20 – 2250€ saat nopeasti erittäin yksinkertaisen nettihakemuksen avulla. Luottopäätös myönnetään reaaliajassa! Saat nopeat kulutusluotot heti, sillä Limiittilainan luottohakemus tehdään netissä. Kulutusluoton korko määräytyy luottoluokituksen ja aiemman maksuhistoriasi perusteella.

Näin saat luottopäätöksen heti

Me emme vaati sinua lähettämään meille palkkakuitteja tai muita todistuksia tuloistasi. Älykäs luottohakemus-järjestelmämme analysoi luottoluokituksesi reaaliajassa, joten suosittelemme käyttämään nettihakemusta.
Aloita luottohakemuksen tekeminen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Limiitin hakemiseen voit käyttää seuraavia pankkitunnuksia: Osuuspankki, Nordea, Aktia, Danske Bank, LähiTapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken ja S-pankki. Pankkitunnistautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen luottoluokituksen.
Täytä luottohakemus ja hyväksy luottoehdot. Jatkamalla verkkopankkitunnuksillasi Limiittilainan käyttämään palveluun, joka tekee luottoanalyysin, saat luottopäätöksen heti.
Vaihtoehtoisesti voit lähettää todistukset tuloistasi asiakaspalveluumme, mutta tällöin et saa kulutusluottoa heti tilillesi.
Luoton voit nostaa heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Suosittelemme nostamaan luottoa ainoastaan juuri sen verran kuin tarvitset. Kulutusluotto maksetaan nopeasti tilillesi palvelumme aukioloaikoina.

Mitä tulisi harkita, kun haet kulutusluottoa?

Usein saat kulutusluoton pelkästään allekirjoittamalla hakemuksen eikä sinulta vaadita lisävakuuksia. Kun laina myönnetään ilma vakuuksia, tarkoittaa tämä suurempaa riskiä lainanantajalle. Näin ollen vakuudettomien, pelkästään allekirjoituksilla myönnettyjen lainojen korot ovat yleensä korkeampia kuin vakuudellisissa lainoissa. Samoin maksat korkeampaa korkoa, jos sinulla on huonot luotto-pisteet. Huonot luotto-pisteet tekevät sinusta epäluotettavan luotonhakijan.

Kun harkitset kulutusluottoa, selvitä tarkasti omat tulot ja menot, ota huomioon myös kaikki lainat. Esimerkiksi, jos verojen jälkeen saat tilillesi 2000 euroa kuukaudessa ja lainalyhennyksiin ja korkoihin menee kuukausittain 500 euroa, on tuloihin suhteutettu velka-aste 500 ÷ 2000, mikä on 25 prosenttia. Vaikka ei ole täydellistä velkarasitusprosenttia, alhaisempi prosentti on aina parempi kuin korkeampi. Tapauksessa, jossa velkarasitusprosentti kasvaa liian korkeaksi, sinulle ei jää tarpeeksi rahaa muiden laskujen ja päivittäisten kustannusten hoitamiseen. Käy läpi jokaisen tarjolla olevan kulutusluoton yksityiskohdat. Mieti saisitko lainaan lisävakuuksia. Mieti myös seuraavia tekijöitä:

Korot: Lainasummalle lisääntyy aina korko. Kulutusluotto, jolla on pieni korko ja joka on lyhytaikainen, auttaa pitämään takaisinmaksettavan summan pienenä. Kun päätät hakea kulutusluottoa, valitse lainantarjoaja, joka tarjoaa sinulle alhaisimman koron. Kulutusluoton korkoon vaikuttavat myös henkilökohtaiset luotto-pisteesi eli sinun luottotietosi, mitä paremmat luottotietosi ovat, sitä pienempi korko.
Palvelumaksu: Jotkut lainanantajat tarjoavat lainoja ilman palvelumaksua, mikä tarkoittaa, ettet maksa erikseen maksua lainan ottamisesta etkä lainanhoitokuluja. Huolehdit pelkästään lainan takaisinmaksamisesta ja koroista. Varo kulutusluottoa tarjoavia lainanantajia, joilla on korkeat palvelumaksut.
Aika: Yleensä on suositeltavaa lyhytaikaisen kulutusluoton ottaminen pitkäaikaisen sijaan. Lyhytaikainen kulutusluotto tulee kokonaisuudessa sinulle maksamaan vähemmän kuin pitkäaikainen.
Lainanantaja: Kulutusluottoa varten vertailee lainantarjoajia keskenään, tarkista lainojen palvelumaksut ja lainanantajien luotettavuudet. Lue arvosteluja sekä kommentteja lainanantajista varmistaaksesi, että valitset luotettavan ja arvostetun yrityksen.

Kulutusluoton vaihtoehtoja

Ennen kuin nostat sinulle tarjottavan kulutusluoton, mieti, olisiko sinulla muita vaihtoehtoja hankkia rahaa. Seuraavaksi jotakin ehdotuksia miettimisen helpottamiseksi:

Pienikorkoiset tai korottomat luottokortit: Lue varmasti kaikki, myös pienellä printillä kirjoitettu teksti, mikä koskee ylimääräisiä maksuja tai korkoja. Vain silloin voit olla varma, että tiedät, mistä ja paljonko maksat. On järkevää maksaa luotto takaisin niin nopeasti kuin mahdollista korkokulujen minimoimiseksi.
Ystävät tai perhe: Harkitse myöskin lainaamista perheenjäseneltä tai ystävältäsi, jos tarvitset pientä lainaa lyhyeksi ajaksi etkä halua hakea kulutusluottoa. Muista tässä tapauksessa maksaa takaisin hyvissä ajoin tai voit vaarantaa hyvän sukulaisuus- tai ystävyyssuhteen.
Säästötili: Jos sinulla on säästö- tai ASP-tili, voit harkita myös siltä tililtä rahan nostamista tai jopa tilin lopettamista. Sinun pitää vaan varmistaa, miten nosto tililtä vaikuttaa säästösuunnitelmiin, sekä lopettamisen yhteydessä muistaa, ettet aina pysty avaamaan samanlaista tiliä samoilla ehdoilla uudestaan.

Mieti ennen kun haet kulutusluottoa

Kulutusluotto on erinomainen ratkaisu taloudellisiin tarpeisiin. Jos harkitset kulutusluottoa, kysy itseltäsi nämä kysymykset ennen luoton nostamista:

Pystytkö vähentämään sinun kaikkien velkojesi korkojen summaa yhdistämällä kaikki lainat yhdeksi isoksi lainaksi?
Pystytkö maksamaan takaisin kulutusluottoa kuukausibudjetistasi?
Voisiko mahdollisesti kulutusluoton lyhennys ja korkojen maksu vaikuttaa siihen, ettet pystykään maksamaan toisia erääntyviä maksuja?

Kulutusluotto: täydellinen vaihtoehto matkustaessasi

Matkustaessa tapahtuu usein, että syntyy odottamattomia ja yllättäviä kustannuksia, joita et ole laskenut mukaan laatiessasi matkabudjettia. Tässä ovat kahdeksan ylellisempää lisäkustannusta, jotka on hyvä pitää mielessä kun matkustat:

1. Pysäköinti. Jos majoitut hienoon hotelliin, on pysäköinti yleensä ilmaista, muttei silloin, jos olet reissussa pienellä budjetilla ja majoitut edullisesti. Maaseudulla voit jättää auton ehkä ilmaiseksi tien varteen, mutta kaupungeissa on melkein mahdotonta löytää ilmaista parkkipaikkaa.
2. Lentokenttäverot. Jotkut matkustuskohteet veloittavat erikseen vielä lentokenttäveroa. Yleensä tämä sisältyy lentolipun hintaan, mutta varsinkin Aasian ja Etelä-Amerikan maissa vero voi yllättää sinut lentokentällä. Ota selvää ennen lähtöä, oletko jo maksanut lentokenttäveron tai pitääkö sinun varautua maksamaan se käteisellä kohdemaassa paikallisella valuutalla.
3. Wi-Fi majoituskohteessa tai matkalla. Joskus kannattaa valita jonkin verran kalliimpi vaihtoehto, jos hintaan sisältyy rajaton Internetin käyttö majoituskohteessa tai matkalla. Huomioi myös se, että joissakin edullisissa paikoissa veloitetaan erikseen television, pyyhkeen, shampoon ja saippuankin käytöstä.
4. Välipalat ja juomat lentokoneessa. Kaikki ruokailut lentokoneessa ovat kalliimpia kuin maissa, ja voivat vaikuttaa erittäin paljon matkabudjettiisi.
5. Maksu matkatavaroista. Päätä ennen lentoa, mitä otat mukaan matkustamoon, mitä laitat ruumaan, riittääkö sinulle pelkästään lentolaukku. Muista, että matkustamoon vietävän laukun mitat ja paino vaihtelevat lentoyhtiöittäin. Lentokoneella matkustaessasi ota aina huomioon kaikkien matkatavaroiden painorajoitukset, pienestä ylipainosta voit joutua maksamaan kymmeniä euroja.
6. Lentoyhtiöiden lisämaksut. Jos matkustat lentokoneella, ja sinulla on monta välilaskua, voit joutua maksamaan lentoyhtiöille erikseen vielä järjestämiskuluista ja asiakaspalvelusta. Nykypäivänä voit varata kaikki lennot itse suoraan Internetistä, jolloin varmistat sen, ettei sinulle tule lisäkulutuksia.
7. Puhelimen verkkovierailumaksut. Vaikka uusien EU-sääntöjen ansiosta sinun ei toisessa EU-maassa matkustaessasi tarvitse maksaa ylimääräistä verkkovierailu- eli roamingmaksua, muissa kun EU-maissa saattaa olla halvempaa pitää yhteyttä Wi-Fi:n kautta tai ostaa jopa paikallinen Prepaid-liitymä.
8. Matkamuistot ja tuliaiset. Lomalla lasten kanssa huvi- tai teemapuistossa menee aina enemmän rahaa kuin osaamme arvata, muistoksi pitää ostaa erilaista pientä, mutta hinnakasta tavaraa. Ja kaiken lisäksi – sinun matkoiltasi ja lomiltasi odottavat kotona tuliaisia sekä pienet että isot.

Jos olet matkoilla, ja sinulta loppuu rahat, älä anna loman mennä pilalle. Kulutusluotto on nopeasti haettava apu yllättäviin ja odottamattomiin menoihin myös silloin kun olet reissussa. Hae kulutusluottoa vastuullisesti. Valitessasi määrän ja takaisinmaksuajan, ole varma, että pystyt maksamaan luoton takaisin määräajassa.